Kuchjes

Op deze weblog zijn kuchjes waargenomen. Kuchjes van een blijkbaar venijnig en besmettelijk soort. Geen idee waar het vandaan komt *kucht* en zeker niet hoe er weer van af te komen is.

Signalement:      Kuch van klein formaat. Vergelijkbaar met zenuwachtig kuchje.
Besmet gebied:  Op deze weblog: van boven tot beneden en vooral in het leesgebied.
Tijdsduur:          Onbekend.
Behandeling:      Onbekend.

Daarom zijn er vanaf vandaag mondkapjes beschikbaar. Na gebruik gaarne teruggeven om te kunnen hergebruiken vernietigen.

Dank u.

36 reacties op Kuchjes

 1. Spiderwoman zegt:

  Heel geen last van joh? *blaf*
  Wel van geregeld geheel en al niet meer bijkomen en amechtig hijgend na een aanval van het gevaarlijke PROEST. Maar dat heeft dan weer meer te maken met dat bruine vocht.
  Uh….koffie bedoel ik? Gaat niet samen met het lezen van je maffe teksten en de vele leuke reacties daarop neenee, niet de mijne *blaffff*:
  LOL x 2 + bruine drab – suiker + melk : langs huig richting longen = vragen om ellende 🙂

  • Emmelinda zegt:

   Hahaha het scheelt nog dat je er geen beschuit bij eet (hihi zie je nou een filmpje?). Dat wordt helemaal kledder. Maareuh maffe teksten? Wie? Ikke? Maar maar ik ben toch altijd zereneus? *kucht*. Oeh shit. Weer zo’n kuch. Neem maar snel zo’n kapje hoor, het is besmettelijk *rukt doos nieuwe lading open*. Maareuh, ik zet er ook een op, dat blaffen is ook zoiets. Ik lijk dan net een Bouvier eigenlijk een Doberman maar ik twijfelde hoe ik dat moest spellen.

 2. Spiderwoman zegt:

  Haaaaahahahaha, dan zie ik het effect van de blaffende gespikkelde beer, ken je die???
  Dank je wijffie *brengt mondkapje aan*.
  O, Dobermann is met 2 n-nen. wizzikooknie, maar Internet wel hahaha
  Lastig praten met zo’n ding op je snaveltje….

 3. Emmelinda zegt:

  Euh, blaffende gespikkelde beer? Nee, helaas, die ken ik niet maar ik ben zéér benieuwd hihi.
  Zie je nou wel, maar goed dat ik het niet over Dobermannen heb gehad hahaha ;-).
  Eh Spinnewijffie, staat je best leuk hoor, dat kapje. Maar je hebt ‘m verkeerd om. Wacht, ik zal jou helpen voordat iedereen het ziet ;-). Oeps, sollie. Liet ik dat elastiekje te vlug los. Ik ben ook zoooo’n kluns he. Poeh hee.

 4. Spiderwoman zegt:

  JA ZEG HEEJ, EFFE UITKIJKEN JA!!!! *BLAFT met pijnlijk snaveltje*
  Spinnenkoppies zijn zeer gevoelig en fragiel *wrijft pootje voor pootje over alle auwtsj-plekkies….en dat duurt…. en duurt….en duuuuuuuuuuuuuuuuuuuurt…. en dat is 8: klaaaaaaarrrrrrr*

  Okee: de gespikkelde beer mèt blaf: je neemt een mond vol beschuit, zandkoekjes o.i.d. en vraagt aan iemand: ken je die ene van de blaffende gespikkelde beer? Zegt die persoon: nee? Dan blaas je je gehele mondinhoud tegen de nee zeggende persoon en zeg je: nu wel! Redelijke kans dat-ie tegen je tekeer gaat (blaffen).
  Smerig en zooooo flauw hè? Dit heb ik ook een keer mogen ondergaan, langngngng geleden toen ik nog werkte. Fijjijijne collega’s ;-))

  • Emmelinda zegt:

   Had je die bluts al op je hoofd? Zal ik er aan de andere kant nog een maken, dan valt het niet zo op? Hebben we meteen een nieuw spinnensoort. Kan dat legertje geleerden weer dansen van opwinding omdat ze iets nieuws ontdekt hebben. Goed voor die botjes ;-). Hahaha.

   Oh whaahaa jaaaa, die ken ik (oeps en jij zoveel schrijven hihi). Kwist alleen niej dat het over een blaffende gespikkelde beer ging. Whaahaa getverdemme, dat is echt goor. Werkt wel meteen he? Hahaha. Zonder het te doen vind ik het al smerig hahaha. Je meeeeent het? Volwassen collega’s? Tjemig, ik wil wel eens iets uitvreten (toepasselijk woordgebruik nietwaar) maar dat zou toch niet in me opkomen om te doen hoor, getverdemme.

 5. Bettina zegt:

  Whahaha er wordt wat afgekucht hihi idd moeilijk blaffen eh praten met zo’n mondgeval ☺☺ Doegie! X

 6. Spiderwoman zegt:

  Mondkapje ervoor en het effect van de gespikkelde beer wordt meteen een heeeeeeeeeel ander gevoeletje LOL

 7. bromeldebrameldegroemeleboelmelggromellebrabbel gé ..niét te doen om met ’n mondkapje verstaanbaar praten

 8. bromeldebrameldegroemeleboelmelggromellebrabbel dat valt me ff tegen dat ze dát niet verstaat

 9. Emmelinda zegt:

  Ohhhhh brómeldebàmeldegrêmeleböelmelggromellebràbbel??? Ik miste de klemtonen, dáárom verstond ik het niet whaahaahaa *haalt oordopjes uit oren vanwege spelletje Songpop*

 10. Hihihi hoe verder deze log volgt heb je nog MAAR 1 x *gekucht* zo heyyy vanwegen besmettelijk het is psiegies 😛 whaha

 11. Kom maar op met die mondkapjes!

 12. Kijk (Gratis) nog wel. Wat ben je toch genereus he….

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s