Waarschuwing

Pas op hoor!

Het betreden van deze weblog is op eigen risico:

Emmelinda stelt zich niet aansprakelijk voor hartkwalen, kromme tenen of psychische aandoeningen na het lezen van deze logjes 😉

U kunt uw mening kenbaar maken door gebruik te maken van de reageerbuisbabyfunctie. Met een b-tje geluk blijft het nog staan ook. Met een beetje pech krijgt u nog een reactie terug. Gratis. Niets is me te gek. Pas op: Alles wat u hier schrijft kan en zál tegen u gebruikt worden.

De webloggen zijn zelf verzonnen maar dat had u vast al gemerkt. Niets uit deze uitgave mag dan ook worden verveelvoudigd alsof iemand dat ook zou willen hahaha en/of openbaar worden gemaakt door middel van broekdrukkunst, fotokopie, geluidsband, tamtam, rooksignalen, buurvrouwen, Peter R. de Vries, elektronisch of op welke wijze dan ook, zonder eerst flinke poen te betalen toestemming van Emmelinda.

Amen.

4 reacties op Waarschuwing

 1. rietepietz zegt:

  Lieve mevrouw Emmelinda , * beetje slijmen is nooit weg natuurlijk *
  Volgens mij heb ik dus al een héél klein ietsepietsie tegen uw regeltjes gezondigd .
  Tot mijn verdediging kan ik aandragen dat dit reglement er nog niét stond , écht niet toen ik Uw kopfoto gapte om de site linken en vraag hierbij dus nederig om verschoning voor deze snode daad .
  Whahaha , je gaat je al thuis voelen zie ik , wat een leuk idee deze waarschuwing !

 2. Emmelinda zegt:

  Oh maar Rietepietzke, voor u knijp ik natuurlijk een oogje dicht (stiekem alletwee). Ik heb immers hetzelfde gedaan om uw log hier bij de linkjes te zetten ;-). Zo daar komt u even makkelijk van af he *wappert met dik wetboek om indruk te maken*?

  *giechelt* Dank u, dank u. Ik vrees dat deze balk te klein is voor alles wat ik er eigenlijk nog mee wil uitvreten hahaha 😉

  • Melody zegt:

   Niet dat ik me er tegenaan wil bemoeien (oh ja verroest nou doe ik het toch)… die menubalk kan niet te klein zijn… je hebt namelijk de mogelijkheid te ‘nesten’… als je die mogelijkheid wilt gebruiken maar niet weet hoe, gil dan ff… heel hard, want ik woon niet in de buurt natuurlijk…. mocht je toevallig nu van schrik je stem kwijt zijn mag je het ook schrijven in de mail, al stel ik handgeschreven brieven via Henk (de postbode, je weet wel) natuurlijk meer op prijs 😉

   • Te nesten? Bedoel je nou dat het tijd wordt voor mij om naar bed te gaan? Hihi ;-). Maareuh, wat is dat nou weer, nesten? Een rij balkjes er onder? Tjemig de pemig, dat is nog eens leuk. Kan ik weer een boel onzin kwijt hahaha. Ik zal er aan denken, mocht het zo zijn dat ik deze balk eindelijk vol heb dan laat ik het je weten. Helaas niet via Henk bij post.nl want die raakt nogal eens iets kwijt ;-). Of Henk moet bij de concurrentie werken, dan is het geen probleem :D.

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s