Over Emmelinda

Omdat Emmelinda nog steeds niet spoort uitgebabbeld is en vast nooit zal raken begint ze hier bij wordpress gewoon met loggen. Logjes van weblog.nl zijn hier ook te vinden. Keurig toch? Net echt!

Emmelinda is 43 jaar geleden in de wieg gesmeten, werd 21 jaar geleden vrouw van haar man nee toch, 18 jaar geleden moeder van Mies, 16 jaar geleden moeder van Steffie en vult de dagen met haar kinderen pesten, kat Sammy aaien, prutsen, bestellingen maken voor die überleuke/handige tasorganizer van Emmy’s tasorganizers , oude meuk verkopen, dromen over een villa, in een voodoopoppetje prikken, naar engeltjes en/of duiveltjes op haar schouder luisteren, haar Kalashnikov, kuchen of Uzi poetsen en onzin op internet kwakken.

Deze opgeleukte waargebeurde loggen zijn ontsproten in haar brein die ene grijze (af en toe werkende) hersencel. Behaalde dijenkletsers successen zijn dan ook geen garantie voor de toekomst.
Rondstruinen op Watzegjemenou.wordpress.com is dan ook geheel op eigen risico. Copycat spelen trouwens ook *laat kalashnikov zien*, ghehehe.

Neem de webloggen niet te serieus. Doet ze zelf ook niet.

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s