Rolverdeling

Marc; Echtgenoot.
Mies; dochter
Stef; dochter
Konijn; konijn
Sam; Maffe kat. Slijt zijn dagen met mauwen, vreten, uit de kraan drinken, apporteren, de baas spelen, bijten, krabben, slapen, snurken, meubels pimpen, rennen, buiten liggen, lamballen, slopen, knagen, muizen vangen, huiskonijn vervelen, post uit de brievenbus halen, zich wassen, tong uit bek laten hangen, snorharen verliezen, verharen, neusafdrukken achterlaten op raam, in kasten zitten, vliegen vreten, vieze hapjes verslinden, poepen, plassen, kattenbakkorrels rondstrooien en pootafdrukken achterlaten.

30 reacties op Rolverdeling

 1. de 1e 5 wezentjes hangen op de bank in een toestand van half coma half apegapen slechts toe te kijken dan?

  • Emmelinda zegt:

   Nee. Het konijn niet. Geen plek meer voor op de bank. Whaahaaa.

   Ik kon er niks aan doen, moest er zo om lachen; het staat inderdaad zo alsof de rest er eigenlijk niks toe doet ;-).

 2. Hey wel handig dat de rest zich niet wast,poept,niest,eet,haar verliest dat spaart een hoop poets werk whaaaaaaa Foei Sam dat uitgerekend jij nu dat allemaal wel doet *aait Sammy op zijn bolletje* 😉

 3. Bettina zegt:

  Whahaha handig zo’n huiskat die ook aan pimpen doet (apart style vast,dat wel ;-)) Fijn dat jullie viertjes ook nog ffkes vermeld worden *geweldig dit weer, zou er zo ook eentje over Bobski eh Bobbie de hond kunnen verzinnen*, heerlijk menske datjeerben! ;D))

  • Emmelinda zegt:

   *klikt op “vind ik leuk”* Hahaha ja dat zou handig zijn als we een beetje dezelfde smaak hadden. Maar hij is nogal van het houtbewerken. De tafelpoten herkent de maker echt niet meer terug hahaha. Het ziet er net zo uit als een boomstam die een bever in het midden doorknaagt. Binnenkort zitten we dus met het bordje op schoot…en niet omdat we dat daar geplaatst hebben hahaha ;-).

   Hahaha, kijken of je er na volgende week nog zo over denkt 😉

 4. Bettina zegt:

  Whhahahaha ik zie nu een bever voor me heel blij met een flink stuk hout in de gedaante van een maffe kat, kunt ook alvast je campingspullen klaarzzz ;-))
  Oh vast wel meske ☺

 5. Goh…. wat een saaie bedoening is het in huize Emmelinda , het is dat Sám nog een beetje leven in de brouwerij brengt maar de rest doet écht helemaal niets 😉

 6. Spiderwoman zegt:

  Betrap ik je nou op 2 tiepvouwtjuhs *gewoon taaltechnische kanjers van fouten, maar okee….*???

  Je schreef: “Slijt zijn dagen met mauwen, vreten, uit de kraan drinken, apporteren, de baas spelen, bijten, krabben, slapen, snurken, meubels pimpen, rennen, buiten liggen, lamballen, slopen, knagen, muizen vangen, huiskonijn vervelen, post uit de brievenbus halen, zich wassen, tong uit bek laten hangen, snorharen verliezen, verharen, neusafdrukken achterlaten op raam, in kasten zitten, vliegen vreten, vieze hapjes verslinden, poepen, plassen, kattenbakkorrels rondstrooien en pootafdrukken achterlaten.”

  Volgens mij, maar wie ben ik (Spiderwoman, aangenaam), hàd daar moeten staan:
  SLIJTEN HUN dagen – en dan de rest van de misselijkmakende tekst????

  • Emmelinda zegt:

   Hahaha nee (euh tenminste, volgens mij niet), het gaat in dat hele stuk (opsomming) alleen over Sammy ;-).
   Of begrijp ik jou nou verkeerd? Ik heb hier immers nog niemand van de rest van de rolverdeling muizen zien vangen? Ghehehe

 7. Spiderwoman zegt:

  Heej, ik mis d’r eentje trouwens!!!!
  Waar is de Baas van het hele soepie?????????
  De leider? De Motor? De Spil?

 8. Spiderwoman zegt:

  Heb ik ook niet gezien, maar dat zegt niks, want ik heb niemand gezien onder je gouwe dakkie 😉 Ik zie jullie gerust achter de muizen aangaan hoor….. kijk nergens verbaasd van op nouououou….er ZIJN grenzen natuurlijk hahahahaha en álles uit je tekst is op iedereen van toepassing, dusseh…???? 😛

  Jawèèèèllll, daar is wèl een woord voor: MOEDER.
  En daar heb ik zo’n gruwelijke hekel aan hè, aan dat woord. Ja, niet als zoonlief zegt “mijn moeder….” of zoiets. Maar als hij mij “moeder” zou noemen.

  • Emmelinda zegt:

   Hahaha, je hebt helemaal gelijk. Niet alleen vanwege de muis maar vooral de tong uit de mondbek laten hangen natuurlijk ghehehe. Om welke reden dan ook dorst natuurlijk..

   Oh gétverredemme zeg. Stom eigenlijk he, het is eigenlijk gewoon een mooi woord. Euh, ik bedoel; dat je moeder mag zijn. Maar Stef heeft een tijd voor de gein:”Moeder” gezegd als ze het tegen mij had tegen Marc zou een beetje vreemd zijn, nietwaar?. Dan klinkt dat ineens…euh ja watte…BLeergh

 9. Spiderwoman zegt:

  Dat klinkt inderdaad BLeeeerg 😉 !!!! Zo ouderwets en afstandelijk!
  Iedere vrouw met 1 of meer kinderen is moeder, dus ik ook, maar ik ben maar voor 1 kind mamma, mam, mams etc. En dat etc. vertel ik lekker niet naanadenaaaaaaaana LOL.

 10. Emmelinda zegt:

  Whaahaa kijk haar lachen :D. Ja gek he, dat vind ik dus net zo. Ook al zouden een heleboel vrouwen er ikweetnietwat voor over hebben om zich zo te kunnen noemen ;-).

Maak van je hart geen moordkuil en reageer:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s